Η εταιρεία SPYROPOULOS-TURBO

Ειδικεύεται στη συντήρηση, επισκευή και εμπορία ανταλλακτικών υπερπληρωτών (turbochargers) παντός τύπου.
Εδρεύει στην περιοχή του Κερατσινίου στον Πειραιά και δραστηριοποιείται σε όλες τις περιοχές που παρίσταται ανάγκη, σε Ελλάδα και εξωτερικό.


Το διευρυμένο δίκτυο τεχνικών, συμβούλων και προμηθευτών της SPYROPOULOS-TURBO παρέχει λύσεις στις ανάγκες σας, μέσα από 4 βασικές αρχές:

 • Ποιότητα Παρεχόμενης Εργασίας100%
 • Πραγματικές Ανάγκες του Πλοίου100%
 • Ασφάλεια Όλων των Εμπλεκομένων100%
 • Αμοιβαίο Όφελος100%

24

Ώρες την ημέρα

365

Ημέρες τον χρόνο

Εμπειρία

 • 1974Η ίδρυση της εταιρείας έγινε το 1974 με αρχική επωνυμία TURBOSHIP, από τον Αντώνιο Σπυρόπουλο -Α' Μηχανικό του Εμπορικού Ναυτικού- με εργασιακή εμπειρία στην αντιπροσωπεία της BROWN BOVERI COMPANY, σημερινής ABB.

  Η τεχνική ομάδα της στελεχώνεται με ενεργούς μηχανικούς του Εμπορικού Ναυτικού, καθώς και με τον τεχνικό διευθυντή της τότε ABB και αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς. Σύντομα, χάρη στην επιμονή στη λεπτομέρεια και τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών της, κατάφερε χαράξει μια μεγάλη και ξεχωριστή πορεία στο χώρο.
 • 2004Το 2004, με τη συμπλήρωση 30 χρόνων παρουσίας στο χώρο, η εταιρεία αλλάζει μορφή με στόχο τη διαρκή ανταπόκριση στις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών της, ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής.

  Η νέα νομική υπόσταση ανανεώνει το όνομά της σε SPYROPOULOS - TURBO και την ωθεί σε διαδικασίες ανώτερης ποιότητας και μεγαλύτερης κατανόησης προς τις απαιτήσεις των πελατών της. Παράλληλα, η 2η γενιά έρχεται να δώσει μια νέα πνοή στην επιχείρηση και η διοίκηση περνά στα χέρια του Σπυρόπουλου Κωνσταντίνου, ενώ ο Αντώνιος Σπυρόπουλος συνεχίζει να αποτελεί μια αστείρευτη πηγή γνώσεων και τεχνικών οδηγιών για τη εταιρεία.
 • Το Μέλλον Οι καιροί γίνονται πιο απαιτητικοί και αυτό μας οδηγεί και εμάς να γίνουμε πιο ανθρωποκεντρικοί.

  Είναι βαθιά μας πεποίθηση πως οι σχέσεις μας με τις ναυτιλιακές εταιρείες πρέπει από πελατειακές να γίνουν σχέσεις συνεργασίας με βάση την κατανόηση και την αλληλοβοήθεια. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να εφαρμόζουμε μια νέα τακτική της οποίας βάσεις αποτελούν η πρόληψη των προβλημάτων και το αμοιβαίο κέρδος τόσο της εταιρείας μας όσο και των πελατών μας.